Zing hetzelfde liedje,maakt niet uit hoe je gebekt bent

Hai geinteresseerden!

Ik heb echt een megaturbosupersaai leven vergeleken met jullie denk ik. Ik wil niet op de zaken vooruit lopen. Maar woensdag dacht ik dat het maandag was. Dinsdag dacht ik dat het vrijdag was en donderdag dacht ik dat het donderdag was. Dus toen had ik gelijk. Maar ik heb jullie weinig te melden. De dagen gaan snel, gelukkig. kijk al echt uit naar kerst!

Jullie hebben lekker Sint Nicolaas vandaag! Hieperdepiep! Zijn er nog mensen die iets speciaals gaan doen? Het is altijd wel weer een mooi excuus om een presentje te krijgen of te geven. Want het gaat om geven en nemen in het leven..

Zoals ik al zei kan ik al uitkijken naar kerst. Helaas, wat ik eerder ook al zei, moet ik dan wel veel leren.

Het vliegveld waar onze school zich gevestigd heeft, begint steeds meer op een VIP terrein te lijken. Gisteren waren de dames van Girls Aloud er, schijnt populair te zijn in UK, om er een clip op te nemen ofzo? Er scheen een hele mooie Aston Martin DBS rond te rijden... Die heb ik helaas gemist... Die was wel wat interessanter dan die dames. Het lijkt wel alsof beroemde mensen vaak heel klein zijn. Die grietjes leken wel een stelletje hobbits (Oma, dat zijn van die dwerg figuren, uit een bekende film-reeks, met haar op hun voeten. Maar denk niet dat u van dat soort films houdt).

En vandaag was Richard Brandson er. Je weet wel, die multi-multi-multi miljonair, als het niet nog meer is. Hij was er met zijn eigen jet. Mooi ding... Die jet dan. Ik heb mijn eigen mooie ding.

Over mijn mooie ding gesproken. Ze komt waarschijnlijk en hopelijk, het weekend na mijn eerste testen langs! Hieperdepiep hoi hoi. Dus weer iets om naar uit te kijken!!

Aankomende donderdag hebben we een kerstdiner met alle studenten van mijn school (EPST). Dus zal wel een gezellige boel worden!

Voor nu een fijne pakjesavond! Voor degene die er aan doen. Hoop dat jullie een mooie sjoelbak, of een puzzel of een vlieger krijgen ofzo.

Helaas, voor deze week heb ik mijn slechte gewoonte geen foto's te maken doorgezet... Sorry. Maar er valt ook niet zoveel te fotograferen..

Liefs en kusjes

Sjoef

P.S. Dankjewel voor jullie krabbels en smsjes en mailtjes enzo enzo. Is echt leuk!

Reacties 5

je boy boy 05-12-2008 23:01

ik ben moe, ik zal morgen wat leuks sturen ok!! keep up the good work baby!

Kam 05-12-2008 23:52

hej aap, ben je al benieuwd wat voor gigantisch orgineel cadeau ik voor jou heb bedacht??

xxx kam

Annet 07-12-2008 14:11

Dag Sjoerd
En wij maar denken dat je daar een super interessant leven leidt. Kan je de dagen van de week niet eens uit elkaar houden! Nee, neem dan ons leven hier. Wij weten niet eens dat er dagen bestaan...
Tot gauw, Liefs Annet

Marleen 07-12-2008 17:27

Hee Sjoerd!!
Wat schrijf je leuke verhalen!Erg leuk om je zo te volgen en super dat majo waarschijnlijk al snel langs kan komen!!

liefs marleen

opa en oma 10-12-2008 10:19

hallo knul,Heerlijk, zo'n leven als jij hebt! De dagen niet uit elkaar kunnen houden? Dat hebben wij ook wel eens,hoor!...op vakantie!..Nou, zonder gekheid; nog e-e-ven volhouden he!Wat zul je straks genieten van je rust en vrijheid!..alhoewel!? Zeg, naar wat voor gekke films kijk jij eigenlijk? Inderdaad, hobbits!? Nooit van gehoord. Lijkt me ook onlogisch.Haar op je tanden heb je soms echt nodig, maar haar op je voeten?? Lastig, kriebelt zo in je sokken!Zal ik je een geheimpje verklappen?Ik Oma, ben dol op goede tekenfilms! Niet van die horrorgevallen hoor.Meer Tom and Jerrey. Nou, schat.We leven- nu even serieus- echt met je mee en we zien (hopen) ook even een glimpje van je te mogen opvangen, als je weer voet op Nederlandse bodem gezet hebt. Hoedan ook..we spreken elkaar vast wel een keertje, hè?Dag, lieverd,tot gauw!Liefs, Opa en Oma.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer