Vruchtjes

Dikke hoi...

De laatste week was tijd voor eenzame opsluiting. Want gister en eergister waren de schoolfinals. Dus dit betekende weer blokken als een malle! Door de sneeuwvrij die we hebben gehad, waren we wat achter gekomen op schema. Dit betekende voor veel vakken een laatste sprintje maken. Dat was even wat minder zo vlak voor de schoolfinals. Dit hield ook in dat we een dag minder hadden om te leren. En een dag scheelt hier heel veel!

Om dit te compenseren voelde ik mij verplicht om mijn studietijd dagelijks wat aan te passen. het gevolg was dat ik 4 dagen achter elkaar van 8.30u t/m 01.30u aan de studie zat... Ik heb werkelijk nog nooit zo hard geleerd! Wat een hel. Gelukkig was ik niet de enige en konden we elkaar er aardig doorheen slepen. Uiteindelijk heeft alles gelukkig zijn vruchten af geworpen. In de hele klas is er goed gescoord! Mijn score was als volgt:

- Systems: 99%
- Instruments: 100%
- Human Performance: 100%
- Meteorology: 94%
- Theorie of Flight: 100%
- VFR (Visual Flight Rules): 100%
- IFR (Instrument Flight Rules): 100%

* Gemiddeld :99%

Al met al ging he beter dan ik dacht, dit omdat de vorig klas zei dat allemaal wel pittig was. Bij sommige vakken heb ik wel wat vragen moeten gokken, maar een beetje geluk kan nooit kwaad en ik ben uiteraard dolblij nu! En helemaal naar de....  Dus gisteravond lekker wezen stappen, vandaag een dagje niks doen en lekker Oxford in geweest met wat klasgenoten.

Vanaf morgen is het opmaken voor de JAR exams (staatsexamens) over 1,5 week. Dit is weer andere koek. Ik hoop dat ik ook hier goed doorheen ga komen!

Ik hoop dat met jullie alles goed gaat!! Leuk om nog steeds van jullie te horen!! Doet me zeer goed.

6 maart kom ik weer lekker naar NL. Echt zin om veel mensen weer te zien en te spreken, want alleen zien schiet ook niet op. Marjolein heeft gister ook onze vakantie geboekt! Dus 13 maart gaan we saampjes lekker naar Egypte!! Superzin in!

Spreek/zie jullie snel!!

Jodelie.

Xxx Sjoerd de Vries

Reacties 5

JW 19-02-2009 21:53

Sjoerd! Dit zijn geen vruchtjes, dit zijn Vruchten, Meloenen, Pompoenen, Broodboomvruchten! Wowwawiwa! Echt knap en heel fijn dat al je inzet en werk zich uitbetaald! En de volgende staan alweer voor de deur. Maar daarna(als de vruchten wéér afgeworpen zijn) is het tijd om heerlijk te relaxen. Leuk dat je snel weer hier bent! Al hoef je het voor het weer niet te doen, maar dat komt in Egypte wel! Lekker man. Spreek je snel. Jodelie en een dikke kus

Sis' in the USA Bro' In-law in Iraq 20-02-2009 07:25

Nou, zoals JW al zei. Dat zijn geen vruchtjes maar Meloenen, pompoenen. Lol! Goede score Bro'! Ben trots op je. Druk hier verder, werken, en eenzaam zijn. Slapeloze nachten merendeels. Die uitzending is kicking some butt!
Geniet van Egypte. Wat een leuke keuze. Hoelang ga je?

suus 20-02-2009 09:30

Ha die sjoerd!!! Die 94% valt me vies van je tegen zeg... man man man wat een scores!!! GOED Hé!!!
Spreek je snel, kus kus

Merel 20-02-2009 11:27

Jemig de pemig wat een ASOCIALE cijfers zeg...

Echt ik durf al bijna met gezagvoerder de Vries naar een zonnig oord te vliegen! goed bezig zeg!

Ik ga me opmaken voor de carnaval, ik denk dat we maar met een safari op je moeten proosten. De foto's krijg je vast nog wel te zien! tot gauw!

Groetjes merel

RJ de ZM 21-02-2009 15:51

vruchtjes? vitaminestoten, yakult fruit2day en redbull in het kwadraat! wauw! echt trots op je!
tot heel snel alweer! x RJ

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer