Updatetje

Zo, werd wel weer eens tijd voor een kleine update…

De afgelopen weken is er niet heeeel heeeeeel veel nieuws om te melden. Het aantal vluchten viel en valt een beetje tegen vanwege afwezigheid van mijn instructeur en harde winden. Gelukkig is mijn crosswind-limiet nu omhoog gegaan. Dus mag ik ook met hardere crosswinden de lucht in. Vorige week heb ik mijn PT2 gehad. Al met al ging het wel aardig. Heb weer een 3 gekregen, wat voor goed staat. Natuurlijk ben ik daar blij mee, maar voor mijn gevoel zat er wel een 2 in. Mijn landingen, deze keer moest het in verschillende configuraties (beetje lastig uit te leggen), waren niet echt lekker voor mijn gevoel. Terwijl ze de dag voor mijn PT juist erg lekker gingen. En de dag erna ook… Net een verkeerd dagje. Enfin, heb hem weer achter de rug en op naar PT3! Die er al best snel aan komt.

Zit hier nog ongeveer 6 weken! Gaat best hard nu. Terwijl er nog wel veel moet gebeuren! Vanaf maandag is de kans groot dat we wat meer gaan vliegen. Want we zijn de komende 2 weken de enige 2 studenten van onze instructeur. Dan maar hopen dat we ook veel lessen krijgen!!

Vandaag mijn tweede land-away gedaan. Dit keer naar Mesa Gateway. Dit is een vliegveld met 3 landingsbanen! Of startbanen, 1 pot nat. Toen ik aankwam waren er al 2 andere klasgenoten die dezelfde route hadden maar iets eerder weg waren gegaan. Even gezellig samen gegeten en weer op pad terug naar Goodyear. Was erg mooi dat toen ik aan kwam vliegen er net wat ‘fighter-jets’ opstegen. En toen ik ging kwamen er 2 ‘Harriers’ binnen. Papi, Guido en misschien nog wat anderen weten wel wat dat zijn. Die zie je niet zo snel in het echie. Dat zijn straaljagers die verticaal kunnen opstijgen, maar natuurlijk ook gewoon op de normale manier. Was dus wel even leuk om te zien.

Verder alles goed hier. De heimwee blijft. Maar ben al druk aan het aftellen!

Laat maar weten hoe het met jullie is, ben neugierig!

Liefs Sjoerd

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer