Snert..

Deksels nog aan toe. Was al bijna vergeten dat ik een soort van blog bijhield voor het thuisfront. Bij deze alvast sorry. Mochten jullie het gemist hebben. Zo niet dan hoop ik dat jullie blij verrast zullen zijn met deze nieuwe tijdlijnbeschrijving.

Ik moest zelf eerst even goed terug lezen om te weten waar ik gebleven was%u2026 Ja nog steeds in dit stinkhol met een flinke dosis heimwee. Tot aan de kerst heb welgeteld 1 echte vlucht kunnen maken! Zo lekker is het weer in Engeland hier. Daarnaast had ik, als ik me goed herinner, zo een 8 simulatorlessen gehad. Toen lekker op naar huis om kerst en oud & nieuw te vieren! Natuurlijk geweldig genoten. En natuurlijk ging alles ook weer veel te snel! Voor ik het wist zat ik weer in Engeland om op een besneeuwde 5 januari mijn verjaardag te vieren. De eerste 1,5-2 weken na terugkomst in Engeland sneeuwde het hier pijpenstelen. Dit hield in dat mijn instructeur, die maar 20 minuten hiervandaan woont, maar wel in de heuvels, geen kans zag om op school te komen! Hetgeen betekende dat ik lekker op mijn mooie kontje kon gaan zitten. Hier had ik niet zo een trek in. Dus na spoedoverleg met Marjolein besloot ik een ticket te boeken om voor een lang weekend naar huis te komen. Ik was zo blij als een aapje, jeps, die zichzelf onderpiest van blijdschap. De volgende ochtend vroeg uit de veertjes om op tijd op het vliegveld te zijn. Eenmaal daar%u2026 Alle vluchten voor de rest van de dag gecanceld!! Dat was natuurlijk een enorme domper, doch ik er wel rekening mee had gehouden dat dit kon gebeuren vanwege de sneeuwval. Gelukkig had ik wijselijk ook een annuleringsverzekering afgesloten.

Na een chagrijnig weekend, toch maar weer het draadje opgepakt. Wat natuurlijk ook niet anders kan. Weer wat lesjes afgewerkt. Waarvan voornamelijk simulatorlessen. Ook zat er weer een echte vlucht tussen. Dit keer om half 8 %u2019s ochtends. De tijd was ik niet zo blij mee, maar het uitzicht wat ik ervoor terug kreeg wel!! De foto%u2019s zijn mijn getuige. Gelukkig maar, want tijdens mijn vluchten zie ik geen tierelier vanwege het feit dat John (mijn instructeur), ja die met de kale klats, de hele cockpit afdekt. Ja ja, het heet niet voor niets instrument flying. Gelukkig heb ik Philippe nog achterin die de plaatjes kan schieten, wat ik dan weer met zijn vluchten doe.

Ook ben ik nog een weekend thuis geweest eind januari. Dit keer om natuurlijk Marjolein en meer mensen te zien. Maar ook om het feit dat Guido kort daarop naar Afghanistan zou gaan en zijn %u2018afscheidsfeestje%u2019 gaf. Ben erg blij dat ik ook daarvoor terug ben gekomen, omdat het toch een gek idee is dat hij nu daar is.

Die week daarna kwam Marjolein lekker naar Londen om samen met mij het weekend door te brengen! Ja ja, wat een luxe!! Uiteindelijk is het een erg heerlijk en relaxend weekend geworden met zijn twee?n.  Beetje shoppen, beetje dom om ons heen kieken, hoop sushi, bioscoopje, drankje, badje, etc%u2026 Gewoon erg lekker. Natuurlijk weer een rottig afscheid, omdat we weten dat het weer een paar weekjes zonder elkaar wordt. Opbeurend, wetende dat dit echt 1 van de laatste keren is dat we afscheid moeten nemen. Want ja, het einde van Engeland komt toch echt dichtbij. Want ik heb nu nog 12 lessen staan in totaal. Waarvan 4 simulator lessen en 8 vluchten. Die %u2018sims%u2019 gaan wel hard, die vluchten des te minder. Toch hoop ik de vluchten, als mijn sims op zijn, wat sneller af te kunnen werken. Want ja, ik wil echt naar huis. Omdat we de verleiding niet kunnen weerstaan heb ik voor eind februari nog een ticket staan om een weekendje naar huis te komen. Toch weer even de batterijtjes opladen...

Balen was het ook dat ik niet aanwezig kon zijn bij Marjolein de maandag na ons weekend. Ik had echt graag naast haar willen staan toen ze te horen kreeg dat haar nominatie 1 van de twee winnaars was van de Badkamer Design Awards 2010!! Zeker geen kattenpis en natuurlijk supertrots op haar!

Nu liggende in mijn bedje, met Jiskefet op de achtergrond, denkende wat iedereen gaat doen vanavond, wil ik dit verhaal graag afsluiten. Uiteraard na nog een keer mijn spijt te betuigen van het zolang uitblijven van een update%u2026Voor nu een fijne carnaval! En natuurlijk een fijne Valentijnsdag voor de mensen die aan dat commerci?le feestje meedoen.


Alaaf.

Lieve kusjes

-S.


P.S.: Ik wil deze blog toch een beetje opdragen aan Jort. Hij schopte me voor kerst al eens onder mijn mooie kontje dat hij nog wel een kerstblog verwachte. Sorry Jort, maar bij deze...

Laatste foto's

Reacties 2

janenannet 06-02-2010 23:42

Ha Sjoerd
Hoe later hoe leuker en ja we hadden je gemist Maar goed je bent er weer. Jij ook gefeliciteerd. Jij deelt ook in het succes van je vriendin toch?
Veel succes nog

Liefs Jan en Annet

Jort 10-02-2010 18:29

Hee snoepie,

eindelijk de lang verwachte update. Hoezo heimwee, je vliegt toch gewoon even hier naar toe. Neem dan wel je echte vlucht en niet de sim. Anders is het zo nors uitstappen. keep up the good work en zorg dat je snel weer voet zet op nl bodem.

good luck,

kusje Jort (en ook van Anja)

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer