Slowmotion

....

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Aan het einde of aan het begin... Het maakt niet echt uit, want het lijkt allemaal op elkaar. Het weekje zag er vrij monotoon uit. Om 7 uur gaat de wekker. Lekker rustig opstaan, douchen, uniform aan doen, 25 minuten klooien met mijn stropdas, lekker bakkie muesli met yoghurt en dan om 8.25u naar school lopen voor de eerste les die om 8.40u begint. Dan om 13.15u een uur pauze, daarna nog 2 uur les en dan zit t erop. Kwa lesgedeelte althans. Daarna naar mijn kamertje, alvast wat studeren, even snel eten en dan nog meer studeren tot ongeveer 23.00u...

Deze week was een grote deja vu. Makkelijk zou je denken, dan onthoud je alles wel goed. Ja en nee. Ja, ik studeer wel hard vind ik zelf. Ik hoop alleen dat het zijn vruchten af gaat  werpen. Nu weet ik nog niet echt waar ik sta en of mijn leermethode wel goed is. Dat zal in januari, tijdens en na de testen moeten blijken. Er is eigenlijk niet echt een nee, refererent naar de nee eerder genoemd. Maar de lessen en het tempo gaan soms zo snel, zelfs in slowmotion hou ik het soms niet bij. En zoals ik eerder gezegd heb gaat het nog sneller straks. Ik zit nu ook als een malle in mijn boeken te highliten. Dat schijnt de manier te zijn. Een voordeel is wel dat de meeste leraren de boeken zelf geschreven hebben. Dus ze weten precies wat wel en niet aan te leren.

De tijd vliegt wel hier! Morgen, of eigenlijk vandaag, over 3 weken ga ik alweer even terug naar Nederland! Echt zin in! Niet dat ik het niet naar mijn zin heb hier. Maar mis mijn poepelewoepiepoepiemiepiesiepiediepiripippipipipiieee wel. En andere dierbaren natuurlijk ook.

Sorry dat er nog niet zoveel foto's op staan. Dat is echt een drama met mij. Maar zo heeeeeeeeel spannend is het hier ook niet... ALHOEWEL!! Queen Elisabeth kwam nog hier!!! Hieperdepiep!! Die Engelsen zijn wel gehecht aan hun oude, doch wijze queen. Alle studenten vlogen naar buiten om te kijken. Ze had een huis geopend hier in de buurt ofzo... En ze steeg van ons vliegveld weer op. Ik heb de foto's bijgevoegd. Als je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed kijkt, zie je haar..... Misschien. Er schijnen wel vaker bekenden hier te komen. Zoals de baas van de Ferrari formule-1, Fabricio de Stratiatelli ofzo, die schijnt zijn zakenjet hier te hebben... Mooie patser...

Nou kleine kindertjes, het is bedtijd voor mij. Als het goed is liggen de meeste van jullie al te slapen, mag ik hopen. En als het niet lukt, warme melk helpt. Of een kalkoen, daar schijnen ook slaapverwekkende stoffen in te zitten... Daarom doen Amerikanen vaak een tukkie na thanksgiving.. Door de kalkoen.

Bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes! Als het mogelijk is blijven doen!

Slaap zacht...

Liefs en knuffeltjes

....

Laatste foto's

Reacties 4

Big Sis' & Bro' In-law in the US of A 01-12-2008 06:52

Hey, wij hebben nog wel wat kalkoen over . Haha.

Wat leuk om weet even wat te horen. Ja, je moet er echt helemaal in komen natuurlijk. Wel goed zeg dat je zo fanatiek aan het studeren bent!
Ik heb vandaag mijn eerste daggie werk er weer opzitten. Ze waren deze week 2 Photo lab mensen verloren, dus vroegen ze of ik vandaag wou beginnen ipv dinsdag. Tuurlijk. Kon Jon ook even zijn eigen ding doen. Moet zijn Warrant Officer pakket afmaken enzo. Maar volgens mij heeft hij WWII spelletjes zitten spelen op de Wii Die was aan het internet aangesloten. Haha.

Ik heb nu dus nog niet echt slaap, na zo'n daggie werken. Ben helemaal wired!

Wens je een fijne week toe, succes maar weer, en leuke foto's hoor!

Dikke knuff,
Jon & Marianke
vanuit de USA

Merel 01-12-2008 09:06

strakke koosnaam voor majo... poepelewoepiepoepiemiepiesiepiediepiripippipipipiieee

Paul 01-12-2008 09:15

hey Neef,

Lekker bezig dus! Allemachtig, dat zijn lange dagen. Dat van die kalkoen dat klopt wel ja. Je kan dan ook beter kalkoenen tellen dan schapen om in slaap te komen

Heb je de weekenden nog tijd voor wat ontspanning of is het 7 dagen pw blokken?

Maud 01-12-2008 10:22

Sjoerd!

Hard werken dus.....maar goed je weet waar je het voor doet he! Ben even weekje uit de running geweest! Beetje ziekjes, maar goed! nu moet ik ook even zulke lange dagen gaan maken, om nog op tijd een concept versie in te leveren.
Maar veel succes nog met lessen volgen en leren!!

Knuf Maud

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer