''Seneca-boy''

Hiep hoi jodelie!

Hoe gaat het met jullie? Hier alles ok. Vanochtend mijn PT4 gehad. Ja is erg rap na PT3, maar heb behoorlijk wat uurtjes weten te pakken afgelopen week. Heb er een 2 voor gehaald! Natuurlijk erg blij omdat hij best pittig was! Heb wel wat stomme fouten gemaakt en vond het zelf daarom een 3 waard, maar de examinator vond van niet. Mij hoor je niet klagen! Nu heb ik morgen nog 1 solo navigatievlucht, mijn laatste vlucht op de warrior. Want deze week begin ik op de Seneca!! Dit is een multi-engine vliegtuig. In dit geval 2 motoren... Wat betekent een stukkie sneller, mooop moooooooop. Maar ook meer hendeltjes en knopjes om mee te spelen. Komende 2 weken wordt dus erg druk om dit beestje, wat klinkt dat stoer zeg, te temmen. Aangezien we maar 10 lessen hiervoor hebben, het gaat echt nergens over, is dit nog wel een lastige klus. Na deze 10 lessen heb ik mijn CPL-examen, (ja ja het einde hier is in zicht) Commercial Pilot licence, wat inhoudt dat ik mensen voor money rond mag vliegen. Volgens mij had ik dat al eens uitgelegd(?)

Enfin, ik ben een blije knul op dit moment. Doch probeer ik al een beetje te studeren voor de Seneca om niet geheel nat te gaan in de eerste lessen. En gewoon omdat het echt nodig is..

Verder weinig nieuws. Donderdag hebben we wederom een eishokkiewetsreit bezocht. Dit keer was het een erg mooie pot! Mooie acties, vechtpartijen en winst! Colin, klasgenoot van me, kreeg zelfs de puck bijna in zijn giecheltje! Wel een mooi souvenirtje!

Al met al, niet een van de spannendste verhalen dit keer... Tijd dus dat jullie mij wat gaan vertellen :-)

Kusjes en liefs,

Mij


Laatste foto's

Reacties 3

Ingerlise 26-10-2009 13:48

Jemig...klinkt wel erg stoer allemaal voor een BPT-er

Tof dat je nu al mensen mag rondvliegen. Wanneer kan je geboekt worden?

Veel succes, Ingerlise x

Ans en Henk 28-10-2009 11:51

Hallo Sjoerd!!

Tjonge! Petje af hoor. je bent er bijna!!! Nou ja...klein stukje doorzetten. Wij gaan vrijdag uit eten met je vader en Arielle. We worden getracteerd! leuk hè. Hier is alles goed. Ik voel me een beetje een Mexicaantje . Wat grieperig maar niet erg genoeg om mijn nest in te kruipen. ik moest je ook de groeten doen van Jeroen en Michiel. Bij deze dus want ik vergeet dat steeds. ga zo door en....gij zult vliegen.

groetjes

Bregje 01-11-2009 12:41

Heej Sjoerdje!

Wat top dat je weer zo'n mooi resultaat hebt weten te behalen! Hoe is het vliegen met de Seneca?
Ik heb een rustig weekendje achter de rug, lekker gekeuveld in de achterhoek en vandaag ga ik gezellig tapas eten met m'n ouders bij beste tapas-restaurant in Arnhem
Ik hoop je (met name voor M'lein en jou) snel deze kant op komt! Succes met de laatste vlieglessen! En zet uhm op met je final test!

Liefs Bregje

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer