Morgen is het dan zover!

Hoi vrienden, familie, kennissen en vriendinnetje,

Na lang te hebben afgeteld, is het morgen dan zover. Ik word om 7.30u, heerlijke tijd trouwens, op schiphol verwacht. Mijn vlucht zal om 9.45u aanvangen.

Nu voelt alles nog een beetje dubbel aan. Marjolein had een erg gezellig afscheidfeestje georganiseerd afgelopen zaterdag. Toen besefte ik erg goed dat het nu menens wordt en ik veel dierbaren moet gaan missen. Desalwelteplus vond ik het superleuk en natuurlijk superlief!

Deze week even de laatste dingen gehaald en geroggeld, wat niet betekent dat ik niks vergeet. Want ik ken mijzelf gelukkig. En een gewaarschuwd mens telt voor twee heb ik wel eens gehoord. Evenals de uitspraak: de appel valt niet ver van de boom. Maar dat heeft hier niks mee te maken.

Alligt ga ik proberen deze site de komende tijd goed bij te houden. Met foto's erbij natuurlijk.

Vanzelfsprekend ga ik veel mensen erg veel missen, de positieve kant is dat ik sommige mensen een tijd ook niet hoef te zien. Elk nadeel heb zijn voordeel. Ook zo een mooie uitspraak die ik ooit ergens gehoord heb.

Met kerst (23 dec'08) kom ik echter terug om de geboorte van jezus te vieren en het nieuwe jaar goed in te luiden. Om daarna op 4 januari weer te vertrekken. Dus... Een merel is geen mus.

Nou, afscheid is altijd moeilijk. En aangezien ik nogal een gevoelsmens ben, is dit best lastig voor mij. Gelukkig is het geen definitief afscheid. Jullie krabbels zijn bij de weg van harte welkom! En voor jullie: Pas goed op jezelf en laat het leven om je lachen. Ik blijf ook erg graag op de hoogte van jullie! Tot gauw!!

Erg veel liefs en fijne dingen,

Sjoerd aka Sjoef

Reacties 2

Papi Chulo 12-11-2008 13:14

Lieve Sjoerd,
Het dubbele gevoel is wederzijds. Maar jíj weet waarvoor je het doet (en ik ook!). En je zult zien dat met deze studie de tijd zal omvliegen. En je zult een enorm stuk levenservaring rijker zijn en een mooie toekomst voor je hebben (kijk nog maar eens naar de mooie foto's die ik je toegemaild hebt. Morgen zwaaien we je uit op Schiphol en zullen we er ook zijn om je met kerst op te halen. Daarom dus: tot ziens! Ik ben hartstikke trots op je en hou van je!
KUS di papi

Marianke 12-11-2008 17:00

Ik weet precies hoe je je voelt, maar dat weet je natuurlijk. Heb ik 5 jaar geleden moeten doormaken. Was ook moeilijk om jou gedag te zeggen. Mooi stukkie (geschreven wijs) - ik wens je een veilige reis toe, en success met de opleiding. En dan als je piloot Shoef bent - misschien kom je dan eens onze kant op Ik ben net als Papi erg trots op je hoor.
Dikke knuff en kuzz, Je Sis'!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer