Morgen begint het echte werk...

Dames en heren...

Welkom wederom. Zoals ik al eerder zei, nu heb ik de tijd... Dus nog maar een weblogje, of een logje... Hoe noem je zoiets eigenlijk? Net zoals die plastic dingetjes aan het einde van je veters? Ook geen idee hoe dat heet... Of waarom je voor de TV zit, maar achter de computer... Sommige levensvragen gaan je echt de pet te boven. Zoveel vrije tijd heb ik op dit moment wel om mij daar druk over te maken...

Vanaf morgen is het wel afgelopen met de vrije tijd. Dan vangt mijn eerste lesdag aan. Erg spannend allemaal. Heb geen idee wat me te wachten staat. Als iemand het wel weet hoor ik het graag.

Het enige wat ik weet en hoor is het volgende. Wat ik weet: dat ik gemiddeld hoger dan een 8.5 moet halen voor mijn testen. Het is eigenlijk 7.5. Maar mijn school (EPST) doet daar nog 10% bovenop. Wat ik hoor: dat ik de komende 7 maanden als een non in een klooster ga leven. Dat ik celibaat werd de komende maanden wist ik al wel, behalve in de vakanties... Maar ik zie studenten zelfs op zondag om 10u in de ochtend al in de studeerruimtes zitten. Dus dat belooft wat.

Extince (oma, dat is een Nederlandse rapper (spreek uit als repper)), rapte ooit: ,, Jaja, zo gaat dat tegenwoordig, ik wil wel met je omgaan, maar wel een beetje slordig..''. Afkomstig van zijn album, Vitame E genaamd. Best mooi album. Bij deze maak ik alvast excuses aan iedereen als ik wat slordig met jullie lijk om te gaan straks, is niet zo bedoeld.

Afgelopen vrijdag zijn we met een deel van de klas Oxford ingegaan en zijn we daar wezen stappen. Was allemaal erg gezellig en grappig om sommige klasgenoten al wat aangeschoten of peigesjikkers (oma, dat betekend heel erg dronken) te zien. Ikzelf was wijs en was nuchter. Is geen kletspraat.

Gister heb ik nog even een simkaartje gehaald zodat ik wat goedkoper kan bellen naar NL, geldt alleen voor de vaste lijn helaas en een webcam... Dit alles naast het koelkastje die ik al heb, waar iedereen strontjaloers op is. Want ik kan wel melk bewaren...

Ik hoop dat alles met jullie verder goed gaat...

Ik wens jullie een fijne zondag en allerlei goeds toe.

Bedankt voor jullie berichtjes en smsjes enzo!! Doet me goed.

Mijn nieuwe UK nummer is: +447552602510
Als jullie willen smsen, kunnen jullie het beste daarop sms, is voor jullie even duur, maar voor mij goedkoper namelijk! Ja ik blijf toch een NL'er...

Kusjes en veel liefs

Sjoef...

Laatste foto's

Reacties 4

Marianke 16-11-2008 15:10

Nog eventjes ja. En dan er echt tegen aan. Heb nog even een lekker rustig dagje. Leuke foto's ook, heb je zelf ook even aan de paal gehangen? Haha. Hey, ookal is je kamertje klein, well leuk hoor, echt een studenten kamer. Heb je zelf een koelkast aangeschaft? Of was die er al?

Kes 17-11-2008 03:03

Ow Sjoerdie wat ben je toch een heerlijke ouwehoer!! Haha, ik hoor het je gewoon allemaal zeggen... En ja zelfs vanuit Nicaragua wordt je op de voet gevolgd!!
Heel veel succes, ik vind je super stoer!!

Oom Paul 17-11-2008 11:07

Hej Neef,
Volgens mij heten die dingen aan het einde van je veters eindstoppers... maar goed is het zinvol om het te weten. Dit zijn van die vragen waar je je heel druk om kan maken. Beter om je tijd aan zinneger vragen te besteden. Betreft je studie; je zal geheid strebers tegen komen. Ik zou zeggen zoek ook wat andere kontakten. Dat is goed voor je reflektie en afleiding. Voor zondag ochtend kan ik je desgewenst wel een tip geven. Alleen goede cijfers maken je nog geen goede vliegert. Vrijdag zat ik weer bijna met m´n kruin in de òverhead bin ´(waarom heet zoiets eigenlijk zo als ze het omroepen?) na een tochtje uit Stockholm. Waarschijnlijk zo´n jongen die tienen scoorde maar stiekum toch dikke kontaktlenzen droeg.
Nu sterkte met je eerste dagen aclimatisering.

Paul

Sjoerd 18-11-2008 22:31

Wat een leven...respect! Heel veel succes; ik blijf je volgen (heb plezier om de grappige observaties)!

Liefs Ingerlise

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer