Mmm... Priveshowtje....

Hoi kleine kijkbuiskindertjes!

Hoe gaat het met jullie? Leuke Sint Nicolaas achter de rug? Met leuke presentjes en gedichtjes… Hoop het zo voor jullie.

Hier gaat het goed. Ik ben erachter gekomen dat ik in mijn muziekalbums op de computer nog wat verborgen bestanden had zitten. Dus heb wat mooie nummers erbij! De week kon al niet meer stuk! We zijn ook van klaslokaal veranderd. We zitten nu in een lokaal met vol uitzicht op de het vliegveld. Het ene na het andere vliegtuig, dan al niet helikopter (in het Duits: Hubschrauber) komt voorbij taxiën of het driedimensionale luchtruim betasten. Hetgeen niet echt bevorderlijk voor onze concentratie is… Aangezien elke student wel een preoccupatie voor vliegend tuig heeft. Daarnaast geeft het ook een beetje teveel decibel, waardoor de ramen weer dicht moeten wat als gevolg weer heeft dat het een beetje begint te ruiken in de klas, aangezien er een hoog testosteron gehalte in de klas heerst en de helft niet van deodorant of een lekker sprietsje gehoord heeft. Ikzelf vind dat ik heel erg lekker ruik. Maar het kan ook zijn dat ik een beetje testosteron mis, net als David Beckham.

Ik kreeg vorige week tijdens het leren nog een privé showtje acrobatics. Kon het vanuit mijn kamer(tje) zien, erg vermakelijk! Heb het filmpje bijgevoegd. (Hoop dat hij het doet)

De lessen waren deze week weer pittig. Ik zal dit weekend weer even flink aan de touwtjes moeten trekken om bij te blijven. Ik merk en dat zeggen mijn medestudenten ook, dat ik te vaak te veel wil weten. De leraren antwoorden vaak met: Gras is groen, de lucht is blauw, of… It’s PMF: Pure F…. Magic. Oma ik weet dat u dit ook leest, daarom mogen jullie de puntjes zelf invullen. Maargoed, het is soms echt van wat was er eerder, de kip of het ei? Dan heb ik zoiets van duh… Heb je ooit een ei een kip zien leggen? Maar zo werkt het niet altijd.

 Ik heb het rooster voor volgende week al. het wordt weer erg pittig, maar gelukkig is het de laatste week voor de vakantie! Ik merk nu wel dat ik er erg naartoe leef. Wel zin om weer wat bekenden gezichten te zien en bovenal mijn poepelewoepiepoepiemiepiesiepiediepiripippipipipiieee. Ze komt nu zeker weten het weekend van 9/10/11 januari langs. Ik heb op die vrijdag mijn laatste testen, dus dat komt mooi uit. Gaan we lekker naar Londen!

Gisteren hadden we een kerstdiner van EPST. We werden met de bus opgehaald en weer thuis gebracht. Het was wel een leuk partijtje. Op de kosten van de baas… Dat heeft hij denk ik wel geweten… Ik keek op het einde even op de kassa… Pooh. Geen kattenpis! Maargoed, maakt hem vast de pis niet lauw. Want het gebeurt ieder jaar. Daarna gingen er nog wat de stad in. Dat stuk heb ik overgeslagen en ben lekker mijn bedje ingegaan om vandaag weer fris op te staan.

Ik zit hard te denken of ik nog meer moet vertellen, maar ‘ik zit vaaaaast’. Geen probleem, dan stop ik er gewoon mee. Net zo makkelijk. Ik heb nog wat foto’s van mijn vertrek erbij gedaan en het kerstdiner. En de filmpjes, mits ze het doen..

Ik zeg cheers, tot gauw, misschien…

Kusjes Sjoef


P.S. Ik wil jullie wederom bedanken voor de steun in allerlei vormen.

Laatste foto's

Reacties 4

Sjoef 13-12-2008 00:43

Hmm, dat filmpje is zo te zien niet echt een succes geworden... Mijn excuses voor het eventueel blij maken met een dode mus...

Heidi en Gijs 13-12-2008 08:56

Aaaah Sjoerd, Mijn dag is al weer goed! Ik stapte uit bed en stootte mijn knie, koude douhe en de tandpasta op...zucht wat een dag!

Snel even jou verhaaltje gelezen en ik heb weer een glimlach op mijn gezicht!! Haha!

Heeeeeeeel veel succes nog daar, misschien dat we je nog zien in de vakantie!

We denken aan je,

Kus Heidi en Gijs

je boy boy 13-12-2008 15:50

Sjoef!!
Bijna flapkantie jongen!! Wanneer kom je precies terug. echt volgend weekend al?? En oud en nieuw?? Je bent goed bezig als ik het zo lees maar ik had niet anders verw8!! Zie je hopelijk zo snel mogelijk! Als je een ride vanaf schiphol, of eindhoven, of whatever nodig hebt als je terug bent let me know! Kus van mij en thuis!!!

je boy boy 13-12-2008 15:53

en van Erik, want daar ben ik nu, een of andere fokking freak film te kijken dus ik ging je maar een bericht sturen want dan hoef ik niet naar al die stink geesten en andere debielen te kijken, dat trek ik slecht! Ik bedoel, die vent is helemaal al1, gaat vet spookachtig gebouw binnen, deuren beginnen uit zichzelf te klapperen, zn zaklamp valt uit, hoort rare geluiden..dat zijn toch allemaal indicaties voor een normaal gezond mens om bij zichzelf te rade te gaan of het misschien niet een beter idee is om eens ergens anders heen te gaan?? Nee hoor maar deze jan lul gaat nog een extra smal gangetje in...ik trek die shit niet!!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer