Mijn Adres!

Als er nog mensen zijn, let wel, als, die wat willen sturen. Dit is mijn adres:

Sjoerd de Vries
AP296
Oxford Aviation Academy
Oxford Airport
Kidlington
Oxford
OX5 1QX
UK

Vergeet AP296 niet!! Dat is mijn klassenpostvak, anders kump t nie an...

Laatste foto's

Reacties 2

Het is je boyboy! 15-11-2008 18:11

Je bent dus goed en wel aangekomen daar, dat is goed om te horen!! Nu je draai daaro vinden maar dat komt goed! Btje relax verblijf voor de komende tijd dan? Hoe zijn je bed, tv, bank en badkamer? dat zijn namelijk de belangrijkste dingen in je leven! Klote dat ik afgelopen do en vr die fastrope cursus had, want k ha al vrij genomen om je nog ff uit te komen zwaaien met rj, maar ik kon niet onder die cursus uitkomen maar wel met vlag en wimpel geslaagd, dus dat is dan ook weer wat waard he! Ik ga je gauw spreken! Kunnen we ook bellen? Heb je daar een vaste tellie ofzo?? En alvast heel veel suc6 voor je eerste week!! Kusjes, ook van hier thuis!

Ans en Henk 16-11-2008 08:13

Hallo Sjoerd!

Het gaat nu echt beginnen! zo leuk om te lezen hoe het met je gaat! wij wensen je een hele mooie tijd in Engeland en heel veel succes met je opleiding. studeren en genieten...het moet samen kunnen gaan! . Heel veel liefs van ons.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer