Kikkerlandje

Hai hai!

Zo, was al bijna vergeten dat ik een site had om bij te houden! Nee, eigenlijk is dat een smoesje om te verbloemen dat ik er even geen tijd en misschien ook even geen zin had. Nu ik 2 zinnen getypt hebt voelt het wel weer lekker...

Er is een tijd voorbij gegaan. Hoop dat jullie een goede kerst enzo enzo hebben gehad? En dat het goed met jullie gaat...

Ik heb kerst en oud & nieuw lekker in Nederland kunnen/mogen vieren! Het was echt lekker om weer even terug te zijn. Lekker weer samen met Marjolein en andere mensen die ik graag om mij heen mag hebben. Helaas kon ik niet voluit van al het fijne genieten. Dit omdat mijn testen 7 en 8 jan. voor de deur stonden. (Hey, dat is gister en vandaag! Vertel ik zo meer over.) Hier moest ik natuurlijk flink voor leren... Gelukkig snapten veel mensen dit. Alhoewel de verleiding soms wel erg groot was om wat gezelliger te doen. (Kolonisten van Katan.. He Karmen? ;-) )

NL was eigenlijk te fijn! Had ook echt moeite om weer terug naar de UK te gaan. Doch, eenmaal terug, wederom vol aan de studie! Daarnaast was het wel jammer dat ik mijn verjaardag op 5 jan. niet echt kon meemaken. Wel bedankt voor alles felicitaties via krabbels en sms. Zo voelde ik mij wel jarig.

Dan kom ik uiteindelijk toch bij gister en vandaag. De testen! Iedereen was hier best zenuwachtig voor. Nu kan ik wel stoer doen, maar ook ik heb aardig wat angstscheetjes gelaten. Dit ook omdat de school er flink wat druk op zet de laatste tijd. De scores van wat klassen terug vielen tegen. Nu zijn wij er een beetje de dupe van, want wij voelen de druk. Druk is niet verkeerd, maar deze druk voelt niet zo lekker, omdat er nogal wat mee gemoeid gaat. Om niet te pessimistisch te worden, zal ik iets optimistisch vertellen. Optimisme is een zaak van temperament, niet van redenering. Dus iedereen kan het!! Nu sommige mensen erg benieuwd zijn naar mijn scores zal ik ze maar openbaren:

- Theorie of Flight: 91%
- Human Performance: 94%
- Systems: 96%
(Bestaande uit: Piston engines, airframes,
hydraulics, DC Electrics)
- Instruments: 97%
- Meteorology: 100%

*Gemiddeld: 96%

Uiteraard ben ik hier super super blij mee! En dan nog heb ik wat domme fouten gemaakt. Maar daar ga ik niet over klagen. Stiekem doe ik dat toch wel, maar ligt toch aan mijzelf. Het lucht wel wat op. Nu kan ik lekker verder op de weg hoe ik bezig ben.

Om het te vieren heb ik een cadeautje over laten komen die morgen aankomt: Marjolein!!
Dit was natuurlijk allang geboekt. Omdat ik dit weekend even niks heb. Mocht ik slecht gescoord hebben dan kon ze me mooi opbeuren, maar nu is het dubbel feest! Vrijdag komt ze in Oxford en zaterdag en zondag gaan we lekker naar Londen. Dat ik haar zondagavond weer op het vliegtuig afzet ga ik nog even niet aan denken...

Tot zover mijn verhaal, nu zijn jullie weer aan de beurt!

Liefs en warme, zachte knuffels. De zachte knuffels komen mede door mijn lievelings bodylotion die ik uit NL heb meegenomen.

P.S. Weer geen foto's!! Nah 1tje dan, mijn scorelijst. Als bewijs, omdat ik het zelf ook nog niet helemaal door heb..


Laatste foto's

Reacties 12

Papi Chulo 08-01-2009 19:39

Hoi Sjoerdie,
Warempel, ik ben je zus voor deze keer! Wonder! Vanmiddag al uitgebreid met elkaar gebabbeld. Dus je weet al dat ik 'stikke trots ben! Zeker omdat ik weet hoe je afgezien hebt tijdens je verblijf hier in NL! Zoveel verleidingen! Dik verdiend dus. En dan dat papiertje op de foto; typisch zoals jij alleen een document opvouwt ! Wat foto's betreft: er is een CD op de post met beeld van de kerstvakantie, van aankomst tot vertrek op Weeze. Zit vast wat leuks voor de buitenwacht bij.
Veel plezier met Mlein in Oxford en Londen!

KUS di papi en Arie

je boyboy 08-01-2009 19:48

Wazaaaaaaaaaaaaa!!! Je bent koning! 25 jaar en dan al zulke cijfers! Ik zei t al, t komt goed, maar toch mn feleicitaties! Lkkr gedaan vriend! En nou genieten dit weekend!!!
kusjes!!

Merel en Maud 08-01-2009 19:58

Dag Sjoerd!!

WAAAAAAAAAAAAAH!! Jemig de pemig wat een cijfers!!!

Euhm mijn tentamens verlopen iets anders denk ik (Maud)!!

Maar we zijn zeer trots op je en onze angst om met je mee te vliegen wordt ook al iets minder!!

Trouwens Merel is blij dat ze geen contact met je heeft opgenomen tijdens kerst, heeft de cijfers goed gedaan!
(ach en tot vier uut stappen heeft er ook geen kwaad aangedaan )

Nou veel succes maar weer met de rest van het lijstje! We hopen dat je hem snel vol hebt met 100%tjes!

Knuf van Merel en Maud

Ans en Henk 08-01-2009 19:59

Hai Sjoerd!

Wat een kanjer ben je toch!!! Zulke prestaties!! Petje af hoor alhoewel ik nu een muts op heb...een ijsmuts (op een muts )Alles kan tegenwoordig. Wij willen je nog van harte feliciteren met je verjaardag. Wel een beetje laat hè! houd je goed daar in UK en ga zo door.

Lieve groetjes van Ans en Henk ....uit het koude kikkerland

Sis' & Bro' In-law in the USA 08-01-2009 20:26

Hey Broer,

Wat goed zeg, zat al vol spanning af te wachten hoe je testen gegaan waren!
Leuk dat je ook zo'n fijne tijd hebt gehad in Nederland.

Je zwager vertrekt de komende dagen naar Irak, misschien kun je ons in je gedachten houden. Het is nogal emotioneel hier de afgelopen dagen. Gelukkig vertrekt hij 2 dagen later dan dat hij zou vertrekken, dus nog even 2 daagjes langer met elkaar.

We zijn trots op je hoor!

Vanuit het warme Texas,
Marianke en Jon

JW 09-01-2009 08:55

Sjoerd! In je sms zeg je "Ging wel lekker"... Lijkt mij een understatement, onniettan? Of had je toen de resultaten nog niet?
De resultaten zijn iig fucking fantastisch! Gewoon niet normaal man! Heerlijk toch, wanneer je al je uren leren hierin uitbetaald ziet?! Ben zo blij(voor jou)!

Geniet van het weekend! dikke kus

Paul 09-01-2009 13:59

Hey Sjoerd! Wijsheid komt met de jaren zo blijkt! Net 'n kwart eeuw op aarde en gelijk zulke scores halen! Is toch nie normaal! Super goed man! Have fun met z'n tweeen van't weekend!

Big up voor jou

Neef Paul 09-01-2009 14:20

Wow! Daar kun je mee thuiskomen! Nou ja, spreekwoordelijk dan.

Geniet van je weekend!

Paul

els & eric 09-01-2009 17:43

Heeeeeeeee Sjoerd, goed man, prima resultaten! Nog een verlate verjaardagfelicitatie uit Ulft, want zo'n bereikte leeftijd is niet niks. Suc6 met het vervolgtraject!!!
Els & Eric

Jort 10-01-2009 13:16

De sjoerd die ik ken, nonchalante houding ondertussen way good scoren. klasse geniet van je weekend.
x

Ingerlise 16-01-2009 11:08

Jemig...netjes hoor! Nu weer genieten

kus

Jordi 23-01-2009 14:05

Sodejope... Das niet gek manneke! Goed je best blijven doen hoor! Kusje

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer