Hottie...

Hoi mensen van het goede leven!

Ook zo lekker aan het genieten van het mooie weer?? Hoorde dat het bij jullie erg lekker is. Bij de buren is het gras altijd groener dus hier is het nu 40-45C... Erg hottie dus en het wordt nog warmer. Echt groener wordt het gras er dus niet op.

Ik kom net van het zwembad en realiseerde dat ik toch zeker wel even wat aandacht aan de site moest schenken. Na veel geluiden van het thuisfront. En jullie hebben gelijk.

Na een pittig afscheid van Marjolein en anderen vloog ik maandag van Schiphol eerst naar Londen Heathrow. Daar pikten we de rest van de klas op en vlogen we 's middags door naar Phoenix Sky Harbour. Het was een vlucht van 10 uur en nog wat... Ik heb helaas niet kunnen slapen in het vliegtuig. Zelfs niet na 3 Baco's. (Dat is cola met rum oma). Dus de jetlag heeft er aardig ingehakt. De eerste nacht werd ik om 5u al wakker en de nacht erna om 6u. Dat viel op zich nog wel mee, maar overdag was ik niet veel waard. Zeker niet met die hitte!

De eerste week was veelal introductie, regeltjes en gang van zaken. Met een welkomsparty op woensdag. Het is traditie dat de nieuwste klas de nieuwe klas verwelkomt met een welkomsfeestje, waarbij alle klassen uitgenodigd zijn. Het thema was Mexicaans. We werden aardig volgegoten met tequilla en moesten allerlei hindernisbanen en spelletje doen. Was erg amusant. Ik heb hier geen foto's van... Want alle waardevolle spullen moesten we achterlaten omdat het echt een zooi met water, drank, meel, modder en vanalles werd. Nu mogen wij klas 297 volgende maand dus goed te pakken nemen!

Ook hier verblijven in kamers op het vliegveld. Deze zijn echter wat groter dan in Oxford en het is allemaal wat schoner. Kortom, beter dus... Beter als in, we hebben 2 zwembaden voor de kamers zitten met heel wat (gas)bbq's op een rij. Dit alles delen we met.... Duitsers. Lufthansa en de Duitse Luftwaffe, ja doch, hebben hun verblijfplaatsen hier ook. Aangezien hier ook een beachvolleyveld is wordt de derde wereldoorlog tussen de NL's, Engelsen en Duitsers hierop maar beslecht. Aangezien de vliegtuigen hier niet bewapend zijn.

Ik heb nog niet echt veel van de stad kunnen zien. Dat hopen we vanavond voor elkaar te krijgen. Morgen en zondag zullen nog wel zon-daagjes worden en het leren van de operations manual en het type vliegtuig wat we gaan vliegen. Dan heb ik volgende week nog wat dagen groundschool met een klein testje. Dus het is nog even wachten tot we de lucht in gaan. Wat best deksels is! Vandaag hebben we ieder te horen gekregen wie onze instructeurs zijn voor de komende weken. Iedereen vliegt in koppels. Een flightbuddy noemen ze die ook wel. Ik vlieg met Phillippe Vons, een klasgenoot van me. We mochten zelf onze partners kiezen.

Iedereen heeft andere vliegtijden en dagen, dus waarschijnlijk zal de klas een beetje uit elkaar vallen. Dat gebeurt meestal, alleen je flightbuddy zal je heel veel tijd mee doorbrengen. Phillippe wordt daarin,tot op zekere hoogte, de tijdelijke vervangende partner van Marjolein. Die overigens over ongeveer 6 weken langs komt! Zeer, zeer nice!

Tot zover mijn intro in de US of A. Zodra ik ga vliegen horen jullie sowieso meer!

Zoals gewoonlijk hoop ik dat t met jullie supergoed gaat. Ik mis je jullie nu al! Serieus hoor...

Hieronder voeg ik nog even wat details toe waar ik zit enz enz enz. Ik heb (nog) geen nieuw nummer genomen. Tot nu werkt Skype prima! Aangezien ik een andere laptop heb.

+1 602-768-7786 NOODGEVALLEN! (Dus niet als ik niet bereikbaar ben ofzo, echt noodgevallen, anders krijg ik de problemen!)

Adres:
Sjoerd de Vries AP296
1658 S. Litchfield Road
BLDG 104 Suite 2
Goodyear AZ 85338

Post is zeer welkom, heb er in Engeland erg van genoten namelijk!

Veel liefs Sjoerd


Laatste foto's

Reacties 4

Big Sis\\\\\\\\\\\\\\\' in the USA 27-06-2009 06:43

Bro'! Was goed met je te praten gister. Fijn te horen dat het goed gaat. En wat een raar gevoel he? We zitten maar 15 uur rijden bij elkaar vandaan. Als ik kon zou ik zo even aankomen om je alleen al een dikke knuff te geven. Na 5.5 jaar zitten we eindelijk op rijdafstand....

Paul ~ Zwollywood 27-06-2009 09:34

Dat dat gras groener is bij 45º valt nog te bezien hè. Volgens die foto vecht het hard voor z'n groene(re) kleur

Tof dat het vliegen zo begint. Succes, veel plezier etc.

janenannet 29-06-2009 12:50

Hallo sjoerd
Je bent er al! Nu ga je dus de lucht in. Even iets anders dan zweefvliegen. Het is wel allebeide los van de aarde Lijkt ons spectaculair als zo voor het eerst met een groter vliegtuig de lucht in gaat Geniet ervan! Liefs jan en Annet

bregje 30-06-2009 21:48

Hi Sjoerd!

Al een beetje gewend aan het hottie weer daar in de USA? Erg leuk om je foto's te zien, geeft ons mooi een indruk van waar je de komende tijd uit gaat hangen; t zwembad dus (als je niet in de lucht zit)!!!

Greetz Breg

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer