Had ik maar een tiijjjdmachine

Hoi lieve kijkbuiskindertjes!

Zag net mijn vorige verhaaltje. Lijkt als de dag van gister! Met andere woorden, de tijd is veel te snel gegaan! Ik word er eng van. Nu zit ik weer op mijn kleine, stinkkamertje. Terwijl ik een week geleden nog met mijn grote, kleine liefde in Egypte lag te chillen met mijn bips aan het strand.

Ik kan niet anders zeggen dat ik enorm genoten heb van mijn 2 vrije weken. Lekker genoten om weer samen met Marjolein te zijn en ook nog aardig wat vriendjes en vriendinnetjes gezien. Toch kan het nooit lang genoeg zijn. De eerste paar dagen heb ik lekker en lang in bed gelegen en filmpjes gekeken. Marjolein moest nog werken en de rest van potentiële afspreek-mensen moesten naar school of werken. Doch heb ik nog 2 dagen A'dam aan kunnen doen, om wat deja vu momenten met Robert Jan de zakenman te beleven. Dat is een ander verhaal, mag je gerust aan mij vragen.

Uiteindelijk nog lekker met Marjolein een week naar Egypte (Hurghada) geweest! Dit was supergenieten geblazen! We hebben echt geen donder gedaan, naast veel en lang horizontaal aan het strand of zwembad te verblijven. Uiteraard deed dit de avonturiers in ons niet veel goed. Dus besloten we een dagje Hurghada stad te doen. Dit wil ik wel vertellen, maar het was drama eerste klas. Voor het volledige verhaal went u tot Marjolein of mij. Is een beetje lang om hier neer te zetten. Samengevat zijn we een kleine 1,5 uur in Hurghada geweest. Dit zegt misschien wel genoeg!

Ook hebben we nog een snorkeltocht gedaan. Hierbij bezochten we 3 erg mooie koraalriffen waar we gesnorkeld hebben. We hebben zelfs dolfijnen gezien!! Al met al ging de week veel te snel en al met al ging eigenlijk alles te snel.

Toen we afgelopen vrijdag onze transfer maakten van het resort naar het vliegveld, kreeg ik een sms van een klasgenoot met mijn examenscore!! Ik zou het haast vergeten in al die zon en overvloedigheid! De overvloedigheid kwam door ons all-inclusive verblijf. De score was als volgt:

- Instruments: 91%
- Systems: 93%
- Human Performance: 94%
- Meteorology: 95%
- Principles of Flight: 100%
- VFR: 100%
- IFR: 100%

*Gemiddelde: 96%

Ik ben bijna blij genoeg met het eindresultaat. Instruments ben ik erg blij mee, want die had ik echt een stuk lager verwacht! De rest kon/mocht sommige vakken wel iets beter... Maar eigenlijk mag ik niet klagen denk ik.

Na zondag weer een *&(&^&%&#$@$afscheid met Marjolein gehad te hebben, heb ik nu alweer 2 lesdagen van fase-2 erop zitten. De vakken zijn erg anders en het zijn wat meer cijfertjes enzo enzo. Niet mijn sterkste kant. Maar ik ken een boekje... (sommige snappen dit niet). Het wordt wat meer bikkelen en afwachten.

Ik hoop dat bij jullie alles goed is! Mochten jullie nog nieuws hebben, dan hoor ik het echt heel erg graag!

Heel veel liefs en warmte,

Sjoerd T. de Vries

Reacties 8

Neef Paul 24-03-2009 18:41

Wat een cijferlijst, super!!

Ga je nu al snel de lucht in??

je boyboy 24-03-2009 18:44

Vriend,
wat n cijfers weer, master hoor!! Jammer dat we elkaar afgelopen weekend niet meer gezien hebben, maar ik wist al wel dat je t druk zou hebben, dus heb maar afgewacht of je zou bellen.. Hoop en denk dat de flapkantie je goed heeft gedaan, nu weer vol dr voor gaan! Over 2,5 week ben ik in de buurt, oefening in engeland, gaan kijken wat dan in t weekend mogelijk is! We keep in touch!
kusjes!

Merel 24-03-2009 18:46

De rest kon/mocht sommige vakken wel iets beter... bestaat er ook nog iets dat boven 100% ligt dan???

JW 25-03-2009 14:44

Wow!

jan en Annet 25-03-2009 21:16

Ha Sjoerd
Fijn dat je even lekker op vakantie kon. Nu heb je weer wat energie voor de volgende ronde.Wij hebben diverse verjaardagen gevierd waaronder die van mij en wel als Sarah. Dus met een metershoge opblaasuitvoering de hele dag in de tuin. Ook kreeg ik nog 2 oude dames op bezoek. Later bleek dat het om Patricia en Arielle ging... Veel lol gehad dus. Maar goed, we wensen je succes met de studie en vergeet niet ook een beetje van de lente te genieten. groetjes Jan en Annet

Kes 26-03-2009 09:45

Lieve Sjoerdie!

Het was kei gezellig in A'dam, ben er nu nog van aan het nagenieten, haha... Dus geen buikpijn gehad in/na Egypte? haha... Succes weer daar!!
xx

Ans en Henk 29-03-2009 10:00

Ha die Sjoerd!!
Petje af. Wat een kei ben je toch. Als je klaar bent mag ik dan een keertje mee. Ik heb nog altijd een vlucht tegoed. Zweefvliegen in Emmerich..weet je nog . Ga zo door en jij zult vliegen hoor! Hier alles goed alleen Henk zit nu te zweten boven je papieren .
heel veel succes verder!
groetjes van ons

Karmen 29-03-2009 21:01

ik zeg: schouderklopje voor sjoerd de vries dames en heren! Bravo!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer