Genieten geblazen.. Ffffffffffffffffffffff

Dikke hiep hoi!

Hoe is het? Hier alles helemaal oke. Lig nu lekker op mijn bedje, met mijn laptop die nog naar limonade klinkt, het laatste spinazieverhaaltje te typen alvorens ik weer naar NL ga!

Afgelopen week was het nog even de tandjes op elkaar naar eindstreep. Van maandag t/m vrijdag de laatste 7 examens gehad! De uitslag laat nog 1,5 week op zich wachten. Over het algemeen heb ik een goed gevoel over gehouden aan de examens. Behalve Operational procedures en bovenal Radio navigation. Denk wel dat ik ze gehaald heb, maar ben bang dat Radio navigation wel onder de 90% zit. Terwijl mijn doel was alles boven de 90% te halen. Aan de andere kant ben ik gewoon superblij dat de groundschool erop zit! En dat ik als het goed is (mits ik alle examens gehaald heb) lekker naar de US of A kan 22 juni.

Donderdag na het laatste examen ben ik met 2 Engelse klasgenoten lekker naar Londen gegaan! 1 van hen ging even wakeboarden, dus ik en mijn andere klasgenoot hebben heerlijk aan een meertje gelegen met een coronaatje en een nike bal. Ondertussen gade slaant hoe de andere klasgenoot zijn sprongen mooi op zijn giegeltje landde...

Daarna zijn we een beetje uit gegaan in Londen. We zouden naar een concert van een Amerikaanse artiest gaan. Ik vond hem wel goed, alleen jammer dat er maar 25 man stond... Desalwelteplus heb ik een leuke avond gehad en genoten van het niets hoeven doen!

De volgende ochtend vroeg op om Majo van Heathrow te halen en lekker in mijn armen te sluiten.. (Tja, gevoelige jongen he). Was weer veel te lang geleden!! We zijn meteen door gegaan naar Londen om daar vanalles... En nog wat te bekijken en te doen. (Voor de verandering heb ik eens foto's toegevoegd. Die zeggen immers meer dan 1024 woorden)

Na 2 superdaagjes in Londen, zijn we zaterdag doorgegaan naar Oxford, om ons daar eens flink te buiten te gaan aan de sushi! Als vanouds weer superlekker. Daarna door naar Langford Hell (mijn verblijfplaats) om daar samen illegaal te overnachten.

Jullie kennen de uitspraak 'elk voordeel heb zijn voordeel' wel... Het voordeel dat Majo er was, was dat ze alvast een dikke koffer vol kledij mee terug kon nemen. Dus daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Nu krijg ik woensdag als ik naar huis ga tenminste alles mee!

De komende 3 dagen bestaan uit de Goodyear preperation. Wat het inhoudt weet niemand. Schijnt iets met presentatie-technieken te zijn. Maar we hoeven alleen te zitten en te luisteren. Moet niet heel spannend zijn allemaal.. Dus een mooie afbouw van mijn groundschool..

Zoals eerder gemeld, ga ik woensdag dus lekker weer naar NL, om Oxford de komende 5-6 maanden lekker achter mij te laten. 22 juni is de dag dat ik Naar de US of A vertrek om aan mijn praktijk gedeelte te beginnen. Uiteraard hoop ik velen van jullie van tevoren te zien en te spreken en knuffelen..

Dus wie weet, tot volgende week!!

Dikke doei!

Liefs Sjoerd

P.S. Door alle drukte even vergeten, maar dit verhaal draag ik op aan Suus. Beloofd is beloofd...


Laatste foto's

Reacties 2

Big Sis' in the USA 07-06-2009 22:19

Hey Bro'

Ik houd mijn "fingers crossed" voor je. Leuk dat je Majo weer hebt gezien.

De 15e weten we wanneer Jon precies thuis komt. Hopelijk kan ik over 3 weken weer in zijn armen zijn na 6 maanden! Wat gaat dat weer snel voorbij nu. Well dat laatste beetje gaat een beetje langzaam. Ik kan niet wachten.

Ik hoop dat je examens goed verlopen zijn, en dat hoor ik dan nog wel. Veilige reis naar huis en geef de familie een dikke knuff van me!

Marianke

Kes 08-06-2009 22:16

Sjoerdieee, aftellen is begonnen
Laat me nog ff weten of je nog in de buurt komt, helaas staat mijn volgende bezoek aan de achterhoek gepland in het laatste weekend van juni als jij al aan de andere kant van de wereld zit
Hoop je te zien lieve Sjoerdie en sterkte nog de laatste daagjes!!
Koesss

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer