Geduld is een schoon zaakje...

Hai lieve mensen,

Leeft ie nog? Jazeker! Toch even een updatetje. Het lijkt laat, maar je kent het, klokje uurtje vooruit en jullie leven een uur later. Dus valt allemaal wel mee. Desalwelteplus kan ik de slaap niet vatten en kwam ik op het geweldige idee eens een teken van leven te geven.

Alles goed hier. Einde komt in zicht al lijkt het een verhaal zonder einde. Ik heb nu nog 2 lessen te gaan en 2 testen. Kaasie eitje hoor ik jullie denken. Jep, dacht ik ook. Doch ligt het allemaal beetje anders. Die 2 testen bestaan uit een 170A-Test, vraag me niet waarom ze het zo noemen, en een IR-test. De 170A is precies zelfde als de IR test, mits de 170A test een test van school is om te kieken of je er klaar voor bent. De IR test is de real deal.

Laat het nu zo zijn dat ik nog 1 les voor die 170A test heb, alleen er is een lijst voor die test, die heeft nu een lengte van 12-13 mensen. Wat betekent als ik nu mijn les doe en op de lijst kom, dat ik 10 dagen moet wachten zonder te vliegen. Nu is dit niet echt bevorderlijk voor je prestaties. Onze instructeur is ook een examinator voor die 170A testen. Hij gaat er nu eerst wat uit de weg ruimen om de lijst korter te maken, zodat we er dan op kunnen. Althans dat is het plan. Aangezien het verhaal nog geen einde heeft kan ik er weinig over zeggen. Het is natuurlijk wel een dompertje. Had stiekem wel gehoopt voor pasen thuis te zijn. Dat gaat er niet inzitten. Niet leuk voor mij, maar ook niet leuk voor sommige mensen thuis...

Nu is het dus zaak even het koppie erbij te houden en scherp te blijven. Gedachten aan thuis houden me heel erg op de been. Alsof ik het zo erg heb... Nee natuurlijk niet. Rustig maar, maar ik wil best wel stiekem erg graag naar huis.

Tot hier de update. Geen foto's deze keer. Spijtig...

Ik hoop dat alles goed bij jullie gaat. En nog van jullie te blijven horen!

Kusjes mij

Reacties 1

je boyboy 29-03-2010 04:40

Sjoerd, nog even volhouden vriend!Zal inderdaad wel lang wachten zijn en dat kintikken is niet echt bevordelijk als je graag naar huis wil, i know! Nog een paar keer knallen en dan heb je m in de pocket en kunnen we weer chillen! Zet hem op, je kan het! C u soon!
kusjes

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer