Een echt US of A telefoonnummer!

Hai mensen,

Voor degene die hem willen. Ik heb nu ook een US nummer. Voor als jullie willen smsen ofzo, of contact zoeken. Oma ik begreep dat pappa bij u Skype gaat proberen te installeren? Dolle boel!

Mijn nummer:

+16237035279

Voor de rest gaat het goed hier. Nu 2 dagen groundschool erop zitten, met nog 2 voor de boeg. Verder willen we proberen of we zaterdag iets leuks kunnen doen, omdat het natuurlijk 4 juli is. Independence day! Hiep hoi. En dan hopelijk maandag de eerste vlucht!

Liefs Sjoerd

Reacties 3

Ans en Henk 01-07-2009 06:12

Hallo Sjoerd,
Ik kreeg gisteren al de groeten van je op de "belasting-site" . Dank je wel. Het is nu erg warm in ons koude kikkerland. Ik ga mijn dag dus vroeg starten. Ik begin maar eens met een berichtje aan jou! Heel veel succes daar in USA!! Ga door zoals je gewend was en dan komt het allemaal goed! Ik geniet van je resultaten.
Hier is alles goed. Henk is wat druk met de belastingpapieren (grapje) en we hebben de douche verbouwd. wij hadden nog steeds de douche van 20 jaar geleden en nu.....nu heet hij badkamer!!

succes en vlieg hem erin!

groetjes
ans

janenannet 02-07-2009 15:03

Ha Sjoerd
Veel plezier 4 juli Wij hebben het hier alleen maar erg warm.. Ja echt Nog1,5 week en dan eindelijk vakantie. Gaan wij naar Engeland en dan woon je daar niet meer Maar goed, fijne eerste vlucht.
Groetjes Jan en Annet

Big Sis' in the USA 07-07-2009 06:54

Heb het nummer opgeslagen. Als een 262 nummer belt. Dan ben ik dat, lol! Neem effe op.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer