CPL!!

Hai mensen!!

Even een kort berichtje... Na een drukke middag inpakken en papierwerk roggelen, ben ik bijna klaar om over 1,5 uur terug te keren naar NL!! Hetzij voor een kort weekje, doch lekker!

Omdat ik terug mag betekent het ook dat ik mijn CPL heb gehaald!! Vanochtend was mijn eindtest. Nu ben ik officieel een commercial pilot! Hiep hoi. Het is maar een titel, maar wel een stap in de goede richting in mijn opleiding!

Na een loodzware week, stond dan toch eindelijk mijn test op het schema. In 7 dagen een 2-motorig toestel aanleren, ipv een 1-motorig, was geen kattenpis. Na 6 dagen achter elkaar gevlogen te hebben was ik helemaal kapot. Was blij dat ik vrijdag even vrij was. De hele week ging eigenlijk sjit. Wat ik ook probeerde, het leek wel of ik het toestel, en voornamelijk de procedures, maar niet onder de knie kreeg. Het was zoveel tegelijk!! Mijn instructeur was ook niet geheel tevree over het feit dat ik maar 7 dagen kreeg, ipv van de 2 a 3 weken die ervoor staan. En hij was ook niet geheel tevree over mij :-) Het liep een beetje stroef. Toen ik gister mijn laatste les had, zag ik dat ik toevallig met een andere instructeur op het schema stond. Die paste veel beter in mijn straatje, de laatste vlucht ging echt van een leien dakje. Ik had stiekem hem wel vanaf het begin voor de Seneca willen hebben. De laatste les dus veel vertrouwen opgedaan en met een wederzijds gevoel mijn CPL test in gegaan. Uiteindelijk heb ik hem met een 2 gehaald! Dolle pret dus.

Nog dollere pret dat ik zo mijn vliegtuig ga halen en terug naar NL ga, wat ik echt gemist heb!

Wie weet zie ik sommigen van jullie nog in NL. Sommige misschien niet. Van sommige weet ik het wel zeker!!

Dikke kus Sjoerd.

P.S. Majo, ik mis je kofferinpak kwaliteiten... Weet niet zo goed wat ik ermee aan moet... Tot morgen meis!!
P.S.2:...

Reacties 3

jort 09-11-2009 11:42

Hee Kerel, klinkt allemaal weer geweldig. Ook al loopt het soms wat stroef, het avontuur blijft leuk.
Geniet maar even van het korte bezoek aan NL.

ciao,

keep up the good work

janenannet 11-11-2009 16:37

Welkom in Nederland. We hadden je wel een sms-je gestuurd maar niets gehoord. We gaan er van uit dat alles goed met je gaat en dat je op gaat in je vriendin. Wat heel begrijpelijk is hoor. Geniet van je tijd hier en voor straks weer veel succes!

Kes 13-11-2009 10:08

Ow ik ben zo blij voor je! Enjoy!!
Ik kom zondag terug uit China dus zoooo jammer dat ik je niet ga zien, maar wie weet nog in Oxford!! Kusjes

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer