Bips afvegen...

Hoi dames en heren!!

Onder het genot van een snelle pizza mozzarella typ ik snel even een update. Nee ik eet niet hele dagen pizza, maar nu wil ik niet teveel tijd kwijt zijn aan het koken omdat we volgende week dinsdag en woensdag de schoolfinals hebben. Dit zijn de toelatingstesten tot de staatsexamens, maar volgens mij heb ik dat al eens uitgelegd..

Dat ik volgende week de schoolfinals heb, houdt in dat ik vandaag mijn officiële laatste lesdag van de groundschool heb gehad! Hiep hoi en wat 'vliegt' de tijd. Geweldige woordgrap by the way. De komende dagen heb ik echter hard nodig. Want de stof is (in mijn ogen en misschien stel ik me wel aan, maar dit is puur subjectief) echt gigantisch. En ik vertelde eerder al dat ik niet zo een fan van cijfertjes ben, het zijn er alleen maar meer geworden. Kortom, ik heb nauwelijk de tijd om mijn bips af te vegen. Althans zo voelt het. Om mezelf niet helemaal in het zelfmedelijden te storten en in een negatieve spiraal te belanden.. Iets leuks!.... Heb ik niet... Ja tuurlijk wel. Ik kom binnen enkele weken weer thuis!! 10 juni... En het weekend met Marjolein was weer heerlijk een paar weken terug! We hebben lekker Oxford verkend en van elkaar genoten. Wederom ging de tijd supersnel!!

Ik zal volgende week weer een update geven na mijn schoolfinals. Als jullie je vervelen mogen jullie best voor me duimen.. Want ik denk wel dat ik het nodig ga hebben. Als ik nog voor iemand moet duimen, dan hoor ik het graag!

Veel liefs en genegenheid,

Sjoerd

Reacties 4

je boyboy 14-05-2009 20:29

natuurlijk ga ik dat doen ddddd dikke gek!! en dan met jou spelen als je weer terug komt?? kusjesssssssssss

Janus & jw 14-05-2009 20:49

Wij duimen alsof onze duimen ervan af hangen! Voor je finals, voor je concentratie en doorzettingsvermogen en voor tijd over om een douche te nemen, mocht het bips afvegen erbij in schieten. Heel veel succes(heb je eigenlijk niet nodig, zie eerdere resultaten, maar die bieden nog geen garantie voor de toekomst, dus toch veel succes)! We denken aan je, wachten op je bericht en de echte jij als je dalijk weer terug bent!
xje van ons

Pauly 15-05-2009 14:06

We duimen gewoon lekker met z'n allen voor je!
Kan me trouwens voorstellen dat 't lastig leren is met al die stof in je ogen XXX

Ingerlise 18-05-2009 13:16

Succes!!!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer